loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Datum
DO 10 JUL 2014
Open
20:30
Start
21:00

Bands uit de buurt! Met deze maand:

Mr. Man ‘rockt’ de wereld sinds 2007. Hij zwiept heen en weer tussen vette-slierten-rock en gillende-meidenpop. Met zijn vijf verschillende karakters is het dan ook een zeer schizofrene meneer. Verwacht geen vage weggetjes door een ongerept oerwoud, nee, mr man knalt over de zesbaanswegen van de ROCK! Spannende kapsels, beginnende buikjes, alle clichés voor wat betreft jaren 80 gitaarposes, verzin het maar en mr man vergrijpt zich eraan. Het enige constante in zijn karakter is het niet aflatende speelplezier.

Wouter en Jasper Mol vormen samen het psychedelische rockduo Mol. Een afwisseling tussen energieke uitingen en dromerige sferen komt daarbij naar voren. Met de ‘Mol EP’ op zak stond het rockduo al op podia als EKKO (voorprogramma van The Mad Trist), Kroepoekfabriek en het Paardcafé. De liedjes zorgen voor totaal verschillende belevingen en dat maakt Mol zo spannend!

The Sidelines is een kleine formatie waar echter een berg geluid uit komt. Dit driekoppig monster combineert zware gitaar riffs met up-tempo catchy pop/rock refreinen. Inspiratie wordt gehaald uit Arctic Monkeys en Air, Queens of the Stone Age en The Deftones. maar ook bands als Queen, Toto en Stray Cats zijn van invloed geweest.
Gevolg is een ongehoorde authentieke rocksound met goede grooves en een rauw randje gitaar.

 

En zoals altijd is TOKOLOKO geheel gratis toegankelijk.

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event