loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 3 DEC 2011
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

De derde editie van de terugkerende avond voor artiesten uit de buurt. Eén keer per twee maanden betreden regionale helden het podium.

Colorful Novelty
In vlot tempo hebben de mannen van Colorful Novelty van een project een complete band met een mooie repertoire opgebouwd. In korte tijd is hun eerste EP ‘Smile’ opgenomen. Met invloeden van onder andere Paramore, LostProphets en The Used brengt Colorful Novelty de pop/rock rauw op je dak.

Moon Move
Twee broers, die al een tijdje op zoek waren naar hun ultieme sound, zijn nu helemaal compleet door de komst van een zangeres/bassiste. Hun sound wordt gekenmerkt door invloeden van onder andere Them Crooked Vultures, De Staat, Drive Like Maria en Death Letters.

The Timers
“Van the Doors naar Jimi Hendrix tot Nirvana, scheurende gitaren, rauwe zang en heftige drumbeats.” Dit beschrijft de nieuwe jonge band The Timers opgezet in augustus 2011. Afkomstig uit een kleine dorpje in gemeente Rijnwoude zijn de muzikanten samengekomen voor maar 1 doel : “De sound van vroeger terugbrengen naar de tijd van nu.”

Neem je vrienden mee en kom gezellig bands kijken!

EP-RELEASE MENACER
Volgende event