loading

TOKOLOKO: The Black Veins + All Comes Down

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 12 FEB 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Eén van de zekerheden des levens, is dat je elke maand in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Vrijdag 12 februari staan The Black Veins en All Comes Down op het podium.

The Black Veins
Deze Haagse band maakt rockmuziek met invloeden uit de blueswereld. De bandleden hebben in het verleden hun sporen verdiend met onder andere The Upstairs, Yen Harley en Equal Souls en zijn in 2013 bij elkaar gekomen om het land te verblijden met een energiek, herkenbaar en rauw geluid dat doet denken aan Jack White, Triggerfinger en Iggy Pop. Het drietal weet explosieve zanglijnen, pakkende gitaarriffs, vuige baslijnen en stevige drumpartijen samen te voegen tot nummers vol vuur en verrassingen. Op het podium is dit niet anders.
The-Black-Veins01
All Comes Down
All Comes Down rockt, maar is zeker niet alleen voor headbangers! De band weet iedereen op z’n eigen manier te overdonderen en laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. All Comes Down staat garant voor een energieke liveshow kenmerkend door de krachtige doch intrigerende zang van frontvrouw Zjantal Ypma, catchy melodieën, pompende bas en heavy riffs. Zodra de band begint te spelen, is de toon gezet en als Zjantal de eerste noten zingt, weet je dat het menes is.

Na 3 jaar veel liveshows te hebben gespeeld, presenteert All Comes Down in September 2015 hun debuut EP Perceptions met een knallende releaseshow in Gebr. De Nobel. De EP laat de nieuwe frisse sound van de rockband horen waar ze Nederland verder mee zullen overdonderen.
all comes down

 

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FC
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event