loading

TRY-OUT EUROSONIC NOORDERSLAG: ALTREGO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
ZA 7 JAN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Veel verser dan dit krijg je het niet vaak opgediend. Als voorbereiding op het beroemde festival Eurosonic Noorderslag in Groningen een week later, komt Altrego laten zien wat hij in huis heeft! En dat is écht iets om naar uit te kijken.

Altrego is een duizendpoot. De producer annex songwriter annex artiest is opgegroeid in Londen (geboren in Belgie) en heeft daar gestudeerd aan de prestigieuze BRIT school, op advies van Adele (!) zelf. Het is tevens dezelfde school als waar wijlen Amy Winehouse heeft gestudeerd. Tevens is Altrego de allereerste Europeaan afkomstig van buiten Groot-Brittannie die daadwerkelijk de opleiding met succes heeft afgerond.

Dan zijn muziek: krachtige electropop met een ruige rand en snuifje funk. In zijn eigen woorden: non-conventional pop. Er is een eerste EP uit (check Soundcloud) en het eerste album is in de maak, waarbij samengewerkt wordt met producer Jim Eliot, onder andere bekend van zijn werk met Ellie Goulding en Kylie Minoque.

Als je dacht dat alleen bekende artiesten kwaliteit bieden, dan is Altrego hét bewijs dat je er volledig naast zit. Wij worden enorm enthousiast van zijn muziek en geloven er heilig in dat de rest van de wereld hier op zit te wachten. Grote kans dat je deze jongeman daarna alleen nog maar in de grote zalen tegen gaat komen. Nu dus exclusief te zien in De KF en echt niet te missen!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event