loading

WILSON & WAKEMAN

VAN SINGER-SONGWRITER TOT JAZZ EN ROCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.00
Deur
18.50
Datum
ZA 11 DEC 2021
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Singer- songwriter
Tickets kopen

Damian Wilson en Adam Wakeman komen op zaterdag 11 december naar De Kroepoekfabriek. Wakeman, toetsenist en gitarist bij o.a. Ozzy Osbourne en Black Sabbath, en Wilson, songwriter en zanger op meer dan 70 albums van collega’s, spelen nummers uit hun beider oeuvres en gezamenlijke albums.

Het duo Wilson & Wakeman bespeelt de piano en akoestische gitaar en zingt. De muziek die ze maken en waaraan ze zelf veelvuldig hebben meegewerkt, gaat van rock en jazz tot klassiek. Hoewel de mannen samen drie albums hebben gemaakt, kennen ze elkaar al langere tijd door diverse samenwerkingen in andere formaties.

Damian Wilson
Wilson is een zanger en songwriter die inmiddels aan meer dan zeventig albums heeft meegewerkt. Denk aan artiesten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest bracht hij vijf albums uit en speelde hij de hoofdrol in Les Misérables UK.

Adam Wakeman
Wakeman behaalde successen als toetsenist en gitarist bij Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Ook werkte hij met namen als Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en anderen. Recentelijk deed hij het goed in de jazz met zijn project ‘Jazz Sabbath’.

Informatie

Voorverkoop
€ 17.00
Deur
€ 19.00
Datum
ZA 11 DEC 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Singer- songwriter
Tickets kopen

RAY FUEGO - HEMELSCHIP
Vorige event
THIJS BOONTJES | KF 10 JAAR
Volgende event