loading

NIEUWE VANGST: THE YUKON CLUB + DOOXS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 19 FEB 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Bij poppodium De Kroepoekfabriek zijn de visnetten weer binnengehaald met als resultaat een mooie Nieuwe Vangst op vrijdag 19 februari, en wel met The Yukon Club en Dooxs.

The Yukon Club is een Haarlemse viertal dat een dansbare mix van synths, gitaren, pulserende drumbeats en sferische stemmen meebrengt naar het Vlaardingse. Meeslepende muziek, op de grens tussen indie en electro. Hun eerste single Absence werd eind deze zomer gelanceerd en zowel in binnen- als buitenland met mooie kritieken ontvangen. 3FM’s Roosmarijn Reijmer sprak over ‘het nieuwe geluid van morgen’. Alwaar Kicking the Habit inkopte: ‘Een veelbelovende start, die ons zo instant wel heel benieuwd maakt naar meer’. Als kers op de taart werd de single uitverkozen tot Hit van de Week bij radiozenders Radio Mortale en IndieXL.

3FM Serious Talent
Volgens radiozender 3FM, die The Yukon Club onlangs uitriep tot ‘Serious Talent’ moeten liefhebbers van Asgeir en Alt-J deze band zeker checken. Maar ook als je van mooie koortjes, of electronische folk houdt zit je goed. Gewoon je ogen dichtdoen en wegdromen. Het kan even duren voordat de track landt, maar dan hebben ze je ook echt te pakken.

Persfoto #1 lowres

DOOXS
Dit vrouwelijke indietronicaduo omarmt je met hun donkere en hypnotiserende sound. Een perfecte mix van intieme songs en minimalistische, dansbare beats. Diepe bassen, zwevende synths, sensuele teksten en dromerige melodieën vormen een mysterieuze en nachtelijke sfeer. Afgelopen zomer maakte DOOXS haar internationale debuut in Reykjavik, waar de dames onder andere speelden op het Menningarnótt festival. Een debuut-EP zal snel uitkomen, maar je kunt al wel naar hun single Nude luisteren. Ennatuurlijk komen kijken (en luisteren) in De KF!

DOOXS

Nieuwe Vangst
Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event