loading

ZONDAGMIDDAG LIVE – JESSY EN SJOERD

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 5 JUN 2016
Open
17:00
Start
17:00
Tickets kopen
ZONDAGMIDDAG LIVE – BIERLOKAAL ANTONIUS

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Vanaf februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags, tijdens de koopzondag, geeft de band alvast een voorproefje in de binnenstad, op het Liesveld. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar Bierlokaal Antonius, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

Jessy Yasmeen

jessy


“Ze bezorgt de toeschouwers kippenvel” – 3voor12

Jessy Yasmeen is een 21 jarige singer-songwriter uit Rotterdam. Haar inspiratiebronnen Bob Dylan, Passenger en Angus & Julia Stone zijn terug te horen in haar werk en zorgen voor een verrassende mix van folk, pop en country. Maar wat je te horen krijgt is vooral veel van Jessy zelf. Het zijn oprechte liedjes waarbij je keer op keer wordt gegrepen door een catchy hook en haar authentieke stem.

 

Sjoerd van den Boogert

sjoerd

Sjoerd van den Boogert woont in Rotterdam en heeft een passie voor muziek. Hij schrijft Nederlandstalige liedjes over liefde, dromen en de rommel in je hoofd. Zijn muziek is toegankelijk en herkenbaar. Sjoerd wordt onder andere geïnspireerd door Guus Meeuwis, Lucky Fonds en Johnny Cash. Met Nederlandstalige teksten, een akoestische gitaar en mondharmonica wordt de sfeer duidelijk gezet.

 

Deelnemende cafés en speeldata

Bierlokaal Antonius                         5 juni 2016

Café De Waal                                   3 juli 2016

The Irish Pub                                       7 augustus 2016

Muziekcafé Ourobouros                4 september 2016

Café d´Oude Stoep                        2 oktober 2016

BRLN                                                     6 november 2016

 

EP-RELEASE MENACER
Volgende event