loading


Pop

Als we even de boeken in duiken komt het genre pop van de afkorting populaire muziek. Maar populaire muziek is niet direct popmuziek. Lastig hé? Het genre is zeer hitgevoelig en spreekt een enorme massa aan mensen aan. Het klinkt in de basis over het algemeen relatief hetzelfde. Als we naar de Top 40 kijken dan hé! Pop is een afkorting van populaire muziek, muziek in dit genre wordt gekenmerkt door de hit gevoeligheid en een hoge plaats in de hitlijsten is dan ook zeker niet uitgesloten.

Tuurlijk houden we bij De KF van keiharde avonden vol met knallende drums of loeiende gitaren, maar een avondje pop is ook meer dan prima.

Pop is zeer breed en zo komt het ook voor dat tributes van Doe Maar binnen het genre vallen, maar ook een meidengroep die aan The Voice meedeed of een singer-songwriter die nummers speelt waar alle dames van smelten misstaan niet binnen populaire muziek.

De diversiteit maakt het genre juist zo aantrekkelijk. Zo komt het voor dat in De Kroepoekfabriek zowel het publiek als personeel door deze acts verbaast blijven worden. Het huwelijk tussen De KF en pop zal dus voorlopig niet stranden.

ABBA ROCKS

Tijdens ABBA Rocks ondergaat het hele repertoire van ABBA een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound.

Meer info

"Meermalig heb ik in De Kroepoekfabriek Oud en Nieuw gevierd met vrienden en (schoon)familie. Vele hitjes, een drankje en een gezellige sfeer, wat wil je nog meer op oudejaarsavond?"

Mandy Veldhoen, Medewerker (pre)productie & projecten

Probeer eens wat anders

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Meer info

ABBA ROCKS

Meer info

THE MUSIC OF CREAM

Meer info