loading


Pop

Als we even de boeken in duiken komt het genre pop van de afkorting populaire muziek. Maar populaire muziek is niet direct popmuziek. Lastig hé? Het genre is zeer hitgevoelig en spreekt een enorme massa aan mensen aan. Het klinkt in de basis over het algemeen relatief hetzelfde. Als we naar de Top 40 kijken dan hé! Pop is een afkorting van populaire muziek, muziek in dit genre wordt gekenmerkt door de hit gevoeligheid en een hoge plaats in de hitlijsten is dan ook zeker niet uitgesloten.

Tuurlijk houden we bij De KF van keiharde avonden vol met knallende drums of loeiende gitaren, maar een avondje pop is ook meer dan prima.

Pop is zeer breed en zo komt het ook voor dat tributes van Doe Maar binnen het genre vallen, maar ook een meidengroep die aan The Voice meedeed of een singer-songwriter die nummers speelt waar alle dames van smelten misstaan niet binnen populaire muziek.

De diversiteit maakt het genre juist zo aantrekkelijk. Zo komt het voor dat in De Kroepoekfabriek zowel het publiek als personeel door deze acts verbaast blijven worden. Het huwelijk tussen De KF en pop zal dus voorlopig niet stranden.

DONNIE | KF 10 JAAR

Dit is het verplaatste concert van Donnie dat aanvankelijk op zaterdag 18 september was gepland! De Kroepoekfabriek wordt tien jaar! Alle reden om dat op gepaste wijze te vieren met een serie van drie concerten. Aanvankelijk stond de show gepland op zaterdag 18 september in ons jubileumweekend. Helaas hebben we dit moeten verplaatsen wegens het […]

Meer info

SPINVIS: CLUBTOER | KF 10 JAAR

Dit concert was aanvankelijk geprogrammeerd op 19 september. Het concert is dus verplaatst naar zaterdag 5 februari. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig! De Kroepoekfabriek wordt tien jaar! Alle reden om dat op gepaste wijze te vieren met een serie van drie concerten. Op zaterdag 5 februari zie en hoor je de muziek van Spinvis. Een […]

Meer info

LEAFS

Rapper Leafs Sensei staat op vrijdag 18 februari in De Kroepoekfabriek. Bij ons in de zaal zal hij zijn clubtour afsluiten! Leafs is geen onbekende van De KF. Tijdens de GLOW-avonden stond hij al twee keer op ons podium. Nu is het tijd om helemaal solo los te gaan! LEAFS De rapper is van jongs […]

Meer info

ABBA ROCKS

Tijdens ABBA Rocks ondergaat het hele repertoire van ABBA een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound.

Meer info

GRUPPO SPORTIVO

Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Tijdens de The Spotify Tour worden de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld. Op vrijdag 22 april 2022 zie je de Haagse band in De Kroepoekfabriek. Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zullen daar ongetwijfeld gespeeld worden, want dit […]

Meer info

"Meermalig heb ik in De Kroepoekfabriek Oud en Nieuw gevierd met vrienden en (schoon)familie. Vele hitjes, een drankje en een gezellige sfeer, wat wil je nog meer op oudejaarsavond?"

Mandy Veldhoen, Medewerker (pre)productie & projecten

Probeer eens wat anders

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

Meer info

ATELIERGESPREK 5 – VERVLOCHTEN SAMENWERKEN

Meer info

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Meer info