loading


90’s

De 90’s staan bekend om de enorme populariteit van boybands, de opkomst van grunge en de grote hoeveelheid electronische tracks aan de top van de hitlijsten – van hardcore tot R&B en dance. Zo maakte DJ Paul Elstak grote naam voor zichzelf, ontpopte Nirvana zich tot een legende binnen de grunge en waren LL Cool J, Mary J Blige en Salt ’n Pepa dé helden van de ‘90s R&B scene.

Een beetje nostalgie zijn we niet vies van bij De Kroepoekfabriek. We gaan maar al te graag eens in de zoveel tijd terug naar de good ‘ol 90’s. Een 90’s feestje is altijd goed, maar ook nodigen we helden van die tijd regelmatig uit op het feest Total Confusion. Hier voert ‘90s house de boventoon. Deze pioniers nemen het publiek mee terug naar de glorieuze raves van de 90’s. Maar een tribute aan dé grondleggers van de grunge gaat er ook in als pap; op Sounds of Seattle werd al meerdere edities een eerbetoon gegeven aan The Posies, Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam!

Weten wat we je de komende tijd aan ‘90s muziek gaan voorschotelen? Check hier het programma!

"Muzikaal wellicht het vetste decennium dat er is: grunge, hardcore, house, nu-metal kregen er hun doorbraak. Van onwijs fout tot steengoed, de 90’s zullen we niet snel vergeten!"

Elroy Timmermans, Programmeur + Coördinator Marketing

Probeer eens wat anders

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Meer info

ABBA ROCKS

Meer info

THE MUSIC OF CREAM

Meer info