loading

THE 101's

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 25 APR 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Vrijdag, tijd voor punkrock! En wij hebben Hollands finest op punkrockgebied!

THE 101’S
The 101’s stonden vorig jaar nog op Jera on Air en Groezrock. Denk aan The Loved Ones en The Story So Far. In mei staan ze als support van Red City Radio, maar vanavond, met een kersvers album onder de arm, zijn ze headliner!

THE WINDOWSILL
The Windowsill, met (ex-)leden van het legendarische The Apers, heeft sinds het debuutalbum uit 2011 niet stilgezeten. Vorig jaar is een split 7” uitgebracht samen met The Real Danger. Ze zijn nu bezig met hun tweede album en nog twee split 7”. Door de korte, puntige liedjes die je állemaal mee wilt zingen, zit stilzitten er tijdens de liveshows ook niet in.

THE HEARTED
The Hearted is geen onbekende in De Kroepoekfabriek. Zij waren o.a. één van de uitverkorenen van Rock’n Ramps Next Top Band en na een Euro- en U.K. tour zijn zij terug om hun aanstekelijke poppunkrock vol passie, humor – en vol gas- op je af te vuren!
Een avond vol furieus gebrachte melodieën, dus! 1,2,3, GO!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Knarsetand, er kan om gevraagd worden.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event