loading

CONVOI EXCEPTIONAL + C.C. GRAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
VR 15 MRT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8IuiNysnC4g

De jonge wielrenners van team VLD bereiden zich momenteel voor om in juni drie keer de Franse Mont Ventoux op te fietsen. Hiermee willen zij een bijdrage leveren aan de zoektocht naar de behandeling van ALS. Hierdoor wordt de mogelijkheid geschapen om medicijnen en/of behandelingsmethoden te ontwikkelen om deze vreselijke zenuw- en spierziekte te kunnen bestrijden.

Je kunt nu al geld doneren aan Team VLD via DEZE PAGINA.

Om geld in te zamelen voor deze heldhaftige fietstocht organiseert team VLD op vrijdagavond 15 maart een niet te missen avond vol muziek. Met niets en niemand minder dan de geweldige mannen van Convoi Exceptional, C. C. Grand en Uit Volle Borsten.

Convoi Exceptional
Reizend met een trommel van Rotterdam naar Parijs; zo is in 2006 Convoi Exceptional ontstaan. Het aantal optredens groeide en de mannen speelden écht overal. Ze deden dit onder andere samen met bands Boo!, New Cool Collective en Will and the People en maakte ook een aantal korte ritmische scènes voor het kinderprogramma Sesamstraat. http://www.convoiexceptional.nl

C. C. Grand
C. C. Grand is singer-songwriter Corvin Keurhorst, begeleid door guitarist Rutger van Houwelingen, bassist Casper van Hattum en groovende drummer Stefan Bakker. De heren maken een mix van pop, soul en rock met de nodige americana-invloeden. De voorliefde voor een goede melodie vermengd met een lekkere groove en de indrukwekkende stem van zanger Corvin zijn kenmerkend voor de muziek van C .C. Grand. http://www.CCGrand.nl

Uit Volle Borsten
Uit Volle Borsten is een theatraal dameskoor uit Vlaardingen. Met een prachtig repertoire en hun bijzondere outfits weten ze altijd weer het publiek te verrassen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2TbQZivPtdM

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event