loading
Uit-
verkocht

40UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.50
Deur
€ 19.50
Datum
ZA 6 FEB 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Na eerdere succesvolle, volledig uitverkochte edities, keert 40UP op zaterdag 6 februari terug naar De Kroepoekfabriek. Hét dansfeest voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is.


Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer? Wordt er, kortom, te weinig gedanst? No panic! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! Bij 40UP.

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrum, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij.

40up is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40up geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen.

De DJ’s van 40up willen graag weten wat jij wilt horen! Vertel HIER wat jouw favoriete nummers zijn en dat je naar De Kroepoekfabriek komt, dan doen zij hun best om zoveel mogelijk aangevraagde nummers te draaien.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event