loading

40UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
16,00
Deur
18,00
Datum
ZA 11 OKT 2014
Open
20:30
Start
20:30
Tickets kopen

Zaterdag 11 oktober is het weer zover. Een nieuwe editie van het succesvolle feest 40 UP in De Kroepoekfabriek!

 

Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Zie jij er tegenop dat de dagen weer korter worden en de nachten langer? Geen paniek! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! Bij 40up.

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrum, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij.

40up is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40up geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen.

De DJ’s van 40up willen graag weten wat jij wilt horen! Vertel HIER wat jouw favoriete nummers zijn en dat je naar De Kroepoekfabriek komt, dan doen zij hun best om zoveel mogelijk aangevraagde nummers te draaien.

 E-flyer 40UP

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
RAY FUEGO
Volgende event