loading

40UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.50
Deur
€ 19.50
Datum
ZA 20 MEI 2017
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
03:00
Tickets kopen

Veertig is het nieuwe dertig! Dat snappen ze bij 40UP als geen ander en daarom organiseren zij hét ultieme feestje voor de 40-plusser op vele plekken in Nederland. Op 20 mei strijkt het festijn opnieuw neer in De Kroepoekfabriek.

Het dj-team onder leiding van DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrom weet de toon perfect neer te zetten. Van de 70s tot de 90s en de muziek van vandaag, alles passeert de revue. De muziek wordt vergezeld door professionele VJ-ing: tijdsbeelden, sfeerbeelden en videoclip draaien op de achtergrond mee. Het resulteert daarmee in een wervelende achtbaan van muziekstijlen en golden oldies.

40UP is al jaren een succes in Nederland, met onder andere een uitverkochte Gelredome als resultaat. Het feest heeft zich als een olievlek uitgespreid over Nederland en wist in 2016 een eigen radiostation te realiseren, de landelijke tv te bereiken en een volwaardig zomerfestival te organiseren. Het 40UP heeft reeds diverse malen in De Kroepoekfabriek een feestje gehouden en de ervaring leert dan ook dat deze avonden regelmatig uitverkocht raken. Daarom adviseren wij wegens grote populariteit kaarten tijdig te kopen, want OP=OP.

Voor 40UP geldt geen absolute minimumleeftijd. 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event