loading
Uit-
verkocht

40UP (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
16,00
Deur
18,00
Datum
VR 14 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Na een uitverkochte avond in oktober 2013, hier het vervolg…

Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Zie jij er tegenop dat de dagen weer korter worden en de nachten langer? Geen paniek! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! Bij 40up.

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrum, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij.

40up is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40up geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen.

De DJ’s van 40up willen graag weten wat jij wilt horen! Vertel HIER wat jouw favoriete nummers zijn en dat je naar De Kroepoekfabriek komt, dan doen zij hun best om zoveel mogelijk aangevraagde nummers te draaien.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar 40UP, er kan om gevraagd worden.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event