loading

A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 19.50
Datum
VR 15 NOV 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Jazz
Pop
Top 40
00's
Tribute
Tickets kopen

Amy Winehouse overleed in 2011. De zangeres heeft echter een indruk achtergelaten die onmogelijk te vergeten is en zelfs nog altijd groeiende is, ondanks haar relatief korte tijd als wereldberoemd artieste. Ze inspireerde talloze anderen. ‘The Queen of Soul’, zoals ze steeds vaker genoemd wordt, verdient een eerbetoon! Vrijdag 15 november staat hij in de agenda.

A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE

De band bestaat uit gerenommeerde artiesten die elkaar toevalligerwijs vonden in hun bewondering en passie voor Winehouse.

Zangeres Adriane Callas komt uit Hollywood, VS en heeft haar sporen verdiend middels haar studie aan The Los Angeles Music Academy. Ze woonde en werkte in Japan, de VS en Europa als zangdocente en actrice, alvorens ze neerstreek in Nederland. Als actrice speelde ze in triple-a-producties als West Side Story, Evita, en Commedia Dell’Arte. Als zangeres trad ze voornamelijk als zelfstandig zangeres en sessiemuzikant op in Huis Ten Bosch in Japan en diverse clubs door geheel Europa. Ze tourde met haar eigen jazztrio langs venues in de VS en Europa. Muzikanten waar ze mee werkte zijn onder andere Ray Weston (Tom Jones, Wishbone Ash, Right Said Fred, Bjork) en Simeon Pillich (Taylor Swift).

Bassist Rik van der Ouw is een Edison-genomineerde muzikant met een eigen jazz-fusionformatie (‘Marutyri’) en winnaar van een NPO Radio 6 Soul & Jazz award. Hij trad op op North Sea Jazz, De Wereld Draait Door en tourde met Marutyri de gehele wereld over. Op de drums vinden we Maurice Slot, bandgenoot van van der Ouw, en een ware ritmemachine van ongeëvenaard niveau. Thijmen Oberink is pianist en toetsenist, afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium, en heeft als onderdeel van Marutyri over ter wereld gespeeld.

Tot slot treffen we Norman Kapoyos aan op de gitaar. De door de wol geverfde gitarist is docent aan de Herman Brood Academie. De virtuoos speelde op jazz- en rockfestival door geheel Nederland en hij wordt geroemd om zijn briljante interpretaties van diverse muziekstijlen, die hij moeiteloos combineert. De uitgelezen gitarist om Amy’s ijzersterke nummers te vertolken.

JAZZCIRCUS: DJ DOMINICK

Verdere muzikale omlijsting komt van Jazzcircus. DJ van dienst van Dominick voorziet je van de lekkerste muziek, volledig in de jazzy lijn van de band.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event