loading

AFSCHEID MAYBEE

Informatie Collapse

Datum
VR 4 JAN 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde

Ja, het gaat nu toch echt gebeuren. Na tien jaar met veel plezier gespeeld te hebben gooien ze, zoals ze zelf mooi weten te zeggen, de handdoek op het podium.

“We hebben mooie avonturen beleefd en geweldige mensen ontmoet. Op alle soorten en maten podia – van echt wel groot tot heel erg klein – hebben we met heel veel plezier ons ding mogen doen met de hoop en overtuiging dat we met onze songs en shows iets – hoe klein ook – te hebben bijgedragen aan het door ons zo geliefde punkrockland.”, aldus de band.

De band is ontstaan als een ‘funlovin’ drietal en heeft zich toen ontwikkeld naar een goed geolied vijftal. Geïnspireerd door zowel snelle skatepunk als het ‘emo’ geluid van vandaag, deelden ze het podium met Nederlandse helden als I Against I en internationale bands als Vanilla Sky.

Met Sparky’s Revenge en Druktankals special guests gaat het dak er nog één keer af in De KF en daarna de stekker eruit.

Maybee dankt alle bands waar ze mee gespeeld hebben en shirts hebben geruild die niemand nu meer past, alle fans, vriendjes en vriendinnetjes die ons hebben gesupport en alle bookers en programmeurs van zalen, café’s, jeugdhonken, evenementen en festivals.

Voor deze allerlaatste show zijn gratis tickets te reserveren! Stuur een mailtje met daarin je naam, e-mailadres en aantal tickets naar [email protected].

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event