loading

ALBUMRELEASE XLG

ALBUMRELEASE VAN DE '70'S BAND OF THE FUTURE'

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
ZA 2 MRT 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:30
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's
Tickets kopen

Op zaterdag 2 Maart wordt er een nieuw album gepresenteerd in De Kroepoekfabriek tijdens de albumrelease van XLG! De zelfbenoemde ’70’s band of the future’ neemt 2 bevriende bands mee en staat te popelen om hun gloednieuwe album ten gehore te brengen.

XLG
XLG is een 5 -koppige band uit regio Rotterdam, die hard aan het werk is om een eigen sound te ontwikkelen, met inspiratie van artiesten als Oasis, Joan Jett & The White Stripes en harmonische rockbands uit de jaren ’70. De band is tijdens de coronacrisis gevormd en is sindsdien hard aan de weg aan het timmeren; in 2022 kwam hun debuut-EP uit, getiteld ‘Rosalina’. Met deze debuut-EP stonden ze al een keer eerder in De Kroepoekfabriek, CAPS LOC in Capelle aan den IJssel en op het Zomerterras. Vervolgens wonnen ze het Popsport Zuid-Holland 2023 traject, om vervolgens mee te doen aan de landelijke variant. Na dit traject zijn ze weer de studio ingedoken, om in Maart 2024 hun eerst album uit te gaan brengen!

SUPPORT: FASHION FAILURE + SYNTONE

Line-up

Collapse
SynTone
SynTone

SynTone is een tweetal bestaande uit Tygo en Sanne, die beide uit Vlaardingen komen. Tygo speelt gitaar en de meeste nummers worden samen gezongen. Dit gebeurt al sinds 2018 toen de focus vooral op coverliedjes lag. SynTone begon in 2023 de huidige vorm te krijgen toen ze begonnen met het schrijven van eigen liedjes. Op dit moment worden de eigen liedjes en covers nog gecombineerd: Poppy songs met een eigen sound. SynTone is druk bezig met het schijven van nieuwe eigen nummers en wil deze zo snel mogelijk uitbrengen!

Collapse
Fashion Failure
Fashion Failure

Fashion Failure is een Vlaardingse 70’s/80's/90's coverband. Met Goran (De wijkagent die iedereen kent!) als leadzanger en Ron, Ruud en Rien als steady basis maken ze van elk optreden een nostalgisch feestje! Ze zijn geen onbekenden van het Vlaardingse met eerdere optredens in The Irish Pub en andere Vlaardingse bars. Deze avond komen ze speciaal op verzoek van XLG ook in De Kroepoekfabriek dat feestje bouwen!

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
ZA 2 MRT 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
23:30
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's
Tickets kopen

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event