loading

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]

RAUWE PUNK MET EEN SKA/FOLK INJECTIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 12 JUL 2024
Open
12:00
Start
21:00
Verwacht Einde
22:00
Genre
Pop
Reggae, ska & afro

De organisatie heeft helaas besloten het evenement te annuleren, in verband met het slechte weer. Er wordt gezocht naar een vervangende datum, om dit concert toch plaats te laten vinden. Zodra we hier meer over kunnen zeggen, plaatsen we dit op onze website en op onze social media kanalen.

Ook dit jaar werken Het Stadsstrand Vlaardingen en De Kroepoekfabriek weer samen. Van hiphop tot jazz, van pop tot folk, tussen juni en september 2024 staan er weer een aantal toffe concerten op het programma van Het Stadsstrand, georganiseerd door De KF! Dat betekent genieten van livemuziek, met een cocktail in je hand, tijdens de zwoele zomeravonden! Op vrijdag 12 juli komt Baby Belushi naar Het Stadsstrand.

Vernoemd naar de vrouw die John Belushi z’n fatale speedball gaf. Rauwe punk met een ska/folk injectie. Dansbaar en recht op je bek! Baby Belushi bestaat uit (ex) leden van Scotch The Band, De Plaag, Laguz,Gijsjaradijsja en Capital S. Samen met Geert Teekens als producer (BlueFish, Switch Bones en de Gijsjaradijsja band) brengt BabyBelushi begin 2024 hun eerste EP uit. Verwacht dansbare ritmes met rauwe randjes. Een ideale avond om op het strand te spenderen.

Zang/bas: Sjoerd
Viool: Kasper
Gitaar: Nathan
Drums: Yann

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 12 JUL 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
12:00
Start
21:00
Verwacht einde
22:00
Genre
Pop
Reggae, ska & afro

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event