loading

BAZZOOKAS

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
VR 23 DEC 2011
Open
20.00
Start
20.30
Verwacht Einde
01.00
Tickets kopen

Zo tegen het eind van de zomer, toen de scholen weer van start gingen en de leerlingen weer droevig uit de ramen van de klaslokalen keken, heeft De KF een tweedaagse scholentour gedaan met ska-band Bazzookas. Gewapend met een gele Amerikaanse schoolbus, ging de achtkoppige ska-formatie de schoolpleinen op en gaf op het dak van hun bus optredens weg aan middelbare scholen in Vlaardingen en Schiedam.

Dat bleek voor herhaling vatbaar, maar dan een beetje anders en dit keer niet alleen voor scholieren. Op 23 december staat Bazzookas in De Kroepoekfabriek, samen met drie bands afkomstig uit de Vlaardingse en Schiedamse middelbare scholen! Dit keer is iedereen welkom!

Bazzookas
Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De verrassing van de knal die dat met zich mee bracht, komt overeen met de ska van de Bazzookas die samen het oefenkot ingingen: Magisch, explosief en episch!

Met het uitkomen van het nieuwe album ‘Kaboem!’ hebben de Bazzookas de toon gezet. Louter positieve recensies en ontelbaar veel sterren vlogen hen om de oren. Alles doen ze met één doel voor ogen: spelen of hun leven ervan afhangt!

Dit concert van de Bazzookas wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Schiedam-Vlaardingen. Profiteer van deze samenwerking en ontvang met je Rabobank-pinpas 1 euro korting aan de deur van De KF! 

 

 

DANGERZONE
Volgende event