loading

BLACK LUNG (USA) + Shaking Haze

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.00
Deur
€ 14.50
Datum
DO 11 APR 2019
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Het Amerikaanse BLACK LUNG staat op donderdag 11 april in De Kroepoekfabriek. De band staat bekend om hun psychedelische rock en stoner, en doet denken aan Kyuss, Black Sabbath en Led Zeppelin.

BLACK LUNG
Na het debuutalbum in 2014, kwam in 2016 het tweede album ‘See The Enemy’ uit. De vakpers beschreef dit album als een “mijlpaal” en “hoogtepunt van het jaar”. Inmiddels is BLACK LUNG uit Baltimore, Maryland, uitgegroeid tot een zwaargewicht in de psych-rock scene. Hoewel BLACK LUNG met slechts twee gitaren en drums werkt is de muziek zwaar en vol wanhoop, passie en melodieën.

Op 22 maart brengt BLACK LUNG hun derde album “ANCIENTS” uit. Drie weken na de release staat de band in De Kroepoekfabriek, de enige show in Nederland. Verwacht een boeiende clash van soul, blues, metal, doom, pop en stoner.

Shaking Haze
Shaking Haze is een Rotterdamse stoner rock/doom metal band ontstaan uit jonge, ervaren muzikanten die sinds het ontstaan van de band elkaar niet meer hebben losgelaten. De ronkende basgitaar en beukende drums worden gecombineerd met scheurende gitaren en rauwe vocalen. De lompe, melodieuze Shaking Haze-sound die zo ontstaat doet denken aan Alice in Chains, Black Sabbath, Tool en Down.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event