loading

BLIKOPENER: 32ELEPHANTS, SOL POWER & FUZZY TEETH

TRIPLE BILL MET EMO, POST PUNK & LO-FI R&B

Informatie Collapse

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 26 JAN 2024
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
23:15
Genre
Alternative & indie

Vrijdag 26 januari hebben we de eerste Blikopener van het jaar op het programma. Een diverse triple bill met 32elephants, Sol Power en FUZZY TEETH. Emo, alternatieve britpop en lo-fi r&b het komt allemaal voorbij. Deze bandavond is net zoals elke editie van Blikopener gratis te bezoeken! LET OP! Door omstandigheden heeft Bowl, een band die eerder aangekondigd was, af moeten zeggen. Sol Power vervangt hen deze avond.

32elephants

De Amsterdamse emo-band 32elephants verleidt je met hun rauwe energie en oprechtheid. Hun muziek heeft een onmiskenbare punch, met compromisloze sunkissed riffs die zorgvuldig zijn getekend op een regenachtige achtergrond. Ze nemen je mee naar een plek die je je vaag herinnert, maar die je nooit hebt kunnen loslaten. Een mengelmoes van invloeden en veel geklaag.
Al met al; gewoon een heel goede emo-band.

SOL POWER

Het in 2019 opgerichte Amsterdamse Sol Power is geen doorsnee band. Hun krachtige, alternatief klinkende (brit) pop heeft een tal van invloeden. Als Noel Gallagher zou trouwen met Kurt Cobain en Carole King met The Clash dan krijg je zo’n beetje de sound van Sol Power! Verwacht een samensmelting van invloeden die naadloos overgaan in een geluid dat zowel bekend als vertrouwd én verfrissend klinkt.

FUZZY TEETH

Van fluisterzacht en breekbaar tot rauw en in-your-face. Punchy gitaren begeleid door elektronische grooves en akoestische gitaar.
Onder de naam FUZZY TEETH brengt gitarist en songwriter Anthony Koenn zijn eigen werk uit en is het best te omschrijven als een mix van indiepop, lo-fi R&B en punk. FUZZY TEETH tourde de twaalf weken door Nederland voor Popronde, werden geselecteerd voor de finaleshow in Melkweg, speelden op Record Store Day en zijn bevestigd voor Sniester Festival.
Hun tweede release “On Fire” heeft inmiddels 70.000 streams bereikt en laat een veelbelovende toekomst voor de band zien. Hun debuut-EP ‘People Jazz’ is afgelopen april uitgebracht en is beschikbaar op alle streaming platforms!

Anthony treedt live op met Fuzzy Teeth en wordt bijgestaan door een groovy band met fantastische muzikanten en zangers.

Anthony Koenn – zang, gitaar, piano
Yaniv De Jong – gitaar, achtergrondzang
Mila Stips – achtergrondzang
Isabel Cimbri – achtergrondzang
Wouter van den Elzen – basgitaar
Sekou Camara – drums

Line-up

Collapse
32elephants
32elephants

De Amsterdamse emo-band 32elephants verleidt je met hun rauwe energie en oprechtheid. Hun muziek heeft een onmiskenbare punch, met compromisloze sunkissed riffs die zorgvuldig zijn getekend op een regenachtige achtergrond. Ze nemen je mee naar een plek die je je vaag herinnert, maar die je nooit hebt kunnen loslaten. Een mengelmoes van invloeden en veel geklaag. Al met al; gewoon een heel goede emo-band.

Collapse
Sol Power
Sol Power

Het in 2019 opgerichte Amsterdamse Sol Power is geen doorsnee band. Hun krachtige, alternatief klinkende (brit) pop heeft een tal van invloeden. Als Noel Gallagher zou trouwen met Kurt Cobain en Carole King met The Clash dan krijg je zo'n beetje de sound van Sol Power! Verwacht een samensmelting van invloeden die naadloos overgaan in een geluid dat zowel bekend als vertrouwd én verfrissend klinkt.

Collapse
FUZZY TEETH
FUZZY TEETH

Van fluisterzacht en breekbaar tot rauw en in-your-face. Punchy gitaren begeleid door elektronische grooves en akoestische gitaar. Onder de naam FUZZY TEETH brengt gitarist en songwriter Anthony Koenn zijn eigen werk uit en is het best te omschrijven als een mix van indiepop, lo-fi R&B en punk.

Informatie

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 26 JAN 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht einde
23:15
Genre
Alternative & indie
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event