loading

BLIKOPENER: BANNER. + LIAM PEK + LISA PLOEGER

INDIEFOLK + 70S POP/JAZZ/BLUES + COUNTRYPOP

Informatie Collapse

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 23 FEB 2024
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
23:45
Genre
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter

Vrijdag 23 februari hebben we de tweede Blikopener van het jaar op het programma. Een diverse triple bill met BANNER., Liam Pek en Lisa Ploeger: indiefolk, 70s pop/jazz/blues en countrypop. Deze bandavond is net zoals elke editie van Blikopener gratis te bezoeken!

BANNER.

Haagse singer-songwriter Banner. probeert met zijn muziek de verbinding te maken tussen maker en luisteraar; door zijn eigen verhaal te vertellen hoopt hij de gevoelens van de luisteraar te vertalen. Het mondt zich uit in liedjes die even openhartig als vrij interpretabel zijn en die muzikaal laveren tussen ingetogen (semi)akoestische songs, en meer naar rock neigende nummers. Iets waar ‘Limonin’, een muzikale verhalenbundel, vol mee staat en waarmee hij als muzikant de stap naar volwassenheid maakt.

Liam Pek

Een wereld van verschil met het alledaagse. Liam Pek laat Blues, Latin, 70’s Pop en Jazz allemaal doorschemeren om daarmee eindeloze creativiteit in zijn songwriting en performance te bewerkstelligen. Humoristische quotes, meeslepende ritmes, trippy gitaren en catchy melodieën gecombineerd met een eigenzinnige band zorgen voor een aanstekelijke levenslust. Of je wilt wegdromen in de humoristische en ontroerende verhalen, of de nacht wilt weg dansen, bij een optreden van Liam Pek kan het allemaal. In het najaar van 2023 tourt Liam Pek met de Popronde door Nederland.

Lisa Ploeger

Rauwe countrypop en verhalen diep uit het hart. Dat is waar de muziek van Lisa Ploeger om draait. De Drentse muzikante speelde met haar rootsy muziek al op het Bevrijdingsfestival Drenthe, Eurosonic Noorderslag en in Paradiso. Daarnaast tourde ze in 2022 mee met de Popronde als één van de meest geboekte acts en stond ze in voorprogramma’s van Tim Knol en het Noord-Nederlands Orkest. Na het uitbrengen van haar debuut EP in 2022, ‘Dear Diary’, is het nu tijd voor haar nieuwste single ‘I Blame Myself’. Met dit nummer wil Lisa mensen een hart onder de riem steken. Deze single markeert de start van haar tweede EP die in de zomer van 2024 uit zal komen.

Informatie

Voorverkoop
Gratis
Datum
VR 23 FEB 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht einde
23:45
Genre
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event