loading

LOVE COUPLE, ALISON’S FALL & INSIDE ELECTRON | BLIKOPENER

ONTDEK NIEUWE MUZIEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 13 MRT 2020
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
Rock

Ook op vrijdag 13 maart staat je weer een blik vol verse muziek te wachten. Tijdens deze Blikopener slaan we om de oren met nieuwe, onwijs goede muziek van Love Couple, Inside Electron en Alison’s Fall.

LOVE COUPLE

Onontkoombare energie is wat Love Couples frontduo je op het podium geeft. Tijd om een biertje te halen bij de bar is er niet. Love Couple mengt een ‘90s gitaarattitude met arcade-achtige bliepjes. Samen met buitengewone vocale harmonieën resulteert dit in ongemakkelijke popsongs, waar je steeds weer opnieuw op wilt dansen. Met singles ‘Chinatown’ en ‘Find Martin’ op zak, Festivals als Popronde, Grasnapolsky en een 15-daagse tour door de UK mag je met recht verwachtingen hebben!

ALISON’S FALL

Alison’s Fall is een alternatieve rockband gedragen door broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy. Ze verleiden je om te dansen op de mechanische drumbeats, brullende, synthachtige baslijnen en overweldigende fuzzy gitaarmelodieën. Deze lading aan geluid is uiteindelijk ter ondersteuning voor de eerlijke en ietwat stoute vocalen.

INSIDE ELECTRON

Met inspiratiebronnen als Nothing But Thieves, Muse en U2 voelt Inside Electron zich thuis in meerdere generaties stadion rock. Ambitieus, met plezier en op eigen kracht wil het Haagse viertal zich een weg naar boven spelen. In 2019 bracht Inside Electron debuut-EP ‘Favourite Dream’ uit. Sindsdien werd single ‘Fate of Fantasies’ regelmatig gedraaid op KINK en stonden ze op de Pinguin Radio Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag. Op 13 maart komt de Inside Electron zichzelf en hun EP voorstellen in De Kroepoekfabriek.

Line-up

Collapse
ALISON'S FALL
ALISON'S FALL

Een alternatieve rockband met een broer en zus. Met mechanische drumbeats, synthbaslijnen en veel fuzz op de gitaar moet je wel dansen!

Collapse
LOVE COUPLE
LOVE COUPLE

Het frontduo geeft je een bak energie met een 90's gitaargeluid en veel olijke bliepjes en harmonieën. Ongemakkelijke track waar je toch op wilt dansen, zo bewezen shows op Grasnapolsky en de Popronde al.

Collapse
INSIDE ELECTRON
INSIDE ELECTRON

Dik aangezette stadionrock met Muse, Nothing But Thieves en U2 als voorbeeld. Single 'Fate of Fantasies' van debuut EP 'Favourite Dream' hoorde je al veel op KINK FM en Pinguin Radio.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 13 MRT 2020
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
Rock

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event