loading

CHE SUDAKA | ZOMERTERRAS PRESENTEERT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
ZA 1 FEB 2020
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Indierock/ alternatief
Punk
Ska
Wereldmuziek
Tickets kopen

Publiekslieveling en Zomerterras-oudgediende Che Sudaka zie je op zaterdag 1 februari in De KF. De zomerse klanken van de feestelijke cumbia-punkers laat niemand onberoerd en is jaren een naam van formaat.

CHE SUDAKA

Che Sudaka is met recht een publiekslieveling, een concert van de band s namelijk meer dan een concert. Met de “fiestas populares” weet deze hyperactieve band hun publiek steevast te injecteren met een besmettelijke dosis energie, die de dankbare fans minstens zo sterk terug geven. Een show om te dansen op alles van cumbia tot punk, met meerstemmige zang, accordion, samplers & drumcomputers, gitaren en uiteraard de wilde capriolen met een flinke portie energie van broers en zangers, Leo en Kacha.

In Nederland heeft de band flink naam gemaakt en een grote fanschare opgebouwd, met daverende optredens op o.a. Lowlands, Paaspop, Zwarte Cross, grote Bevrijdingsfestivals, Oerol, Festival Mundial, Valkhof, Appelpop, Parkpop, Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open plus Vlaardings eigen Zomerterras. Ook de clubtour trekt altijd hordes mensen.

Che Sudaka is niet te stoppen. De cijfers spreken voor zich: in ruim tien jaar meer dan duizend concerten in 74 landen op alle vijf de continenten, vijf officiële studioalbums, een compilatie van B-kanten en verschillende samenwerkingen op benefietcompilaties en platen van bevriende muzikanten. Maar er is meer.

Het meest recente album ‘Almas Rebeldes’ (2017, Cavernicola Records) vangt de essentie van Che Sudaka: Keihard feesten, maar met tegelijkertijd een kritische reflecte op de wereld en de mens. Het motto is ‘Bailar pensando’: ‘Dancing and thinking’. Che Sudaka wil met hun muziek een geweldloze strijd aangaan voor een samenleving in verbondenheid. De afgelopen 17 jaar stonden in het teken van revolutie & positieve energie, en steeds meer rebellious souls sluiten zich aan. Komend jaar gaan ze hier strijdlustig mee verder!

DJ WIJNAND SCHOUTEN

SDJ van dienst is Wijnand. Met zijn verfijnde smaak op het gebied van wereldmuziek, ska en aanverwanten worden bezoekers al jaren geconfronteerd op het Zomerterras. Hoog tijd dat deze held achter de decks laat horen wat hij nog meer in petto heeft.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
ZA 1 FEB 2020
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Punk
Ska
Wereldmuziek
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event