loading
IN KOFA

CO-ACOUSTIC @ KOFA

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 4 JUN 2017
Open
15:00
Start
15:00
Verwacht Einde
19:00

KOFA is een plek in Vlaardingen waar men terecht kan voor muziek en kunst op kleinschalig niveau. Er worden wekelijks jamsessie georganiseerd en geregeld zijn er optredens en exposities. Op zondag 4 juni treden David Savage, Michel Ebben, Jessy Yasmeen en Carolien Hartman op.

CO-ACOUSTIC

De middag staat in het teken van ontspannen op de mooiste liedjes, geïnspireerd door de Americana. David Savage komt oorspronkelijk uit de VS en woont al een tijdje in Nederland. Inmiddels is hij bezig aan zijn vierde album. Michel Ebben is een songwriter uit Rotterdam, onder andere bekend van Gravel Town en het project ‘Everafter Songwriters Circle’. Hij kenmerkt zich door zijn intense, doorleefde stemgeluid. Jessy Yasmeen is met haar 22 jaar wat jonger. Ze komt uit Rotterdam en treedt veel op. Momenteel is ze bezig aan haar eerste album en ze wist eerder de halve finale van De Grote Prijs van Rotterdam te bereiken. Tot slot is daar Carolien Hartman. Ze maakt intieme en ongepolijste liedjes. Het is een mix van covers en eigen werk.

GEGEVENS KOFA

KOFA bevindt zich op de Zomerstraat 41, 3131EW te Vlaardingen. De ingang bevindt zich links, achter de Turkse vereniging. Meer evenementen van KOFA vind je op Facebook.

 

LET OP: KOFA-evenementen worden niet georganiseerd door De Kroepoekfabriek en vinden ook niet in De Kroepoekfabriek plaats.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event