loading
Uit-
verkocht

COMEDY KAFÉ (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 2 MEI 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Tickets kopen

Elke eerste vrijdag van de maand is het tijd voor stand-up comedy tijdens Comedy Café, een samenwerking tussen de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek. Met vanavond in De Kroepoekfabriek:

De Kroepoekfabriek in een compleet andere setting… De zaal is ingericht met stoelen en tafels en hapjes en drankjes worden naar je toe gebracht. En dat terwijl stand-up comedians de avond vullen met humor en satire. Jong talent betreedt de bühne en wordt begeleid door MC Menno Stam. Onze DJ Kroe zorgt voor een muzikaal tintje.

Menno Stam
Menno Stam stapte jaren geleden voor het eerst op het stand-up podium. Na jaren van ervaring opdoen met als motto: ‘Ik ga net zolang dood op het podium tot in reïncarneer als een goed comedian.’ rolde hij de wereld van de stand-up comedy in en vestigde hij zijn naam. Na een halvefinaleplaats tijdens The Culture Comedy Award in 2004 ging het hard. Zo boekte hij succes in Adelaide en Melbourne in Australië, waar zijn publiek als een blok viel voor zijn charmes. Nu is hij terug in Nederland en stapt na elke show van het podium af onder begeleiding van een daverend applaus.

Eric van der Woude
Eric is al jarenlang een graag geziene gast op comedy-avonden in Nederland en België. In januari 2013 won deze droge Amsterdammer zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award.  Het juryrapport liet er geen misverstand over bestaan: “Met zichtbaar gemak bespeelt Eric het gehele podium, zoekt en vindt hij op een natuurlijke wijze het publiek en varieert hij van de actualiteit, naar de subtiele woordgrap en weer terug naar zijn eigen belevingswereld.”

Jelle Bril
De 21-jarige Jelle Bril ging op zijn zestiende het podium op als stand-up caberetier. Jelle heeft ervaring met kroegen en “zalen vol publiek” dat niet op hem zat te wachten. Of die dat in ieder geval niet wisten. Daar heeft hij zich nooit door tegen laten houden: “Ik, voor gek staan? Dat hindert niet, als ze maar lachen.” Afgelopen seizoen heeft Jelle ook nog de finale gehaald van de Culture Comedy Award. Het jury rapport van het Culture Comedy Award spreekt voor zich: “Jelle Bril neemt het publiek op een eigenwijze mee in in absurdistisch verhaal over kikkers, viagra en biologiedocenten. De vorm die Jelle kiest staat op het eerste oog wellicht wat verder af van de Stand Up. Maar wie zich laat meevoeren in de bizarre gedachtewereld van Jelle hoort een ziet een groot comedian in wording. Pril en nog ongepolijst, maar een uniek verhalenverteller, met branie en een groot improvisatievermogen.”

Marieke Peper
De mooie, grappige Marieke Peper. Zij bewijst dubbel en dwars dat vrouwen net zo grappig kunnen zijn als mannen. Marieke stond 2 jaar geleden na een stand-up comedy cursus te hebben gevolgd in de halve finale van Cameretten 2011. Sindsdien is ze regelmatig te zien op verschillende podia door heel het land. Ze is energiek, ongenuanceerd en een tikkie ondeugend vanwege een chronische dirty mind.

Maarten van Norren
Maarten van Norren, een charismatische krullenbol die als lijfspreuk heeft ik ben misschien gek maar niet stom. Een bezige bij, pakt podia en wedstrijden over heel Nederland en is ook medeoprichter van de Cocktail Comedy club in Amersfoort. Deze veelzijdige creatieve duizendpoot wil je niet missen.

Het Comedy KaFé is een samenwerking met de Stadsgehoorzaal en het Haags Comedy Festival. Het geeft jong stand-up-talent de kans om zich te laten zien aan publiek. De leukste stand-upper krijgt volgend jaar zelfs een plek in de Stadsgehoorzaal!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het Comedy KaFe, er kan om gevraagd worden.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event