loading

WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
70,00
Deur
70,00
Datum
WO 31 OKT 2012
Open
18:00
Start
18:30
Verwacht Einde
22:00

Concertfotografie, dat is natuurlijk heel tof! Maar niet altijd een gemakkelijke opgave. Donkere zalen en druk bewegende muzikanten maken het er niet eenvoudiger op. In de workshop ‘How to make your photos ROCK’  ga je onder begeleiding van professioneel fotograaf Megin Zondervan aan de slag om te gekke live foto’s te leren maken. In de lessen komen zaken aan bod zoals hoe om te gaan met podiumlicht, het vastleggen van dat ene geweldige moment, wat te doen met photoshop en hoe een mooie selectie te maken. Uiteraard gaan we fotograferen en ga je aan de slag in de te gekke zaal van De Kroepoekfabriek met een live band waarbij je direct geholpen wordt en tips krijgt tijdens het fotograferen! Geef je dus snel op voor deze workshop en maak ook ‘Rocking foto’s’!

Deze workshops vinden zoals gezegd plaats in de zaal van De Kroepoekfabriek en worden verzorgd door fotograaf Megin Zondervan. Zij is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, richting Digitale Fotografie. Haar fotografische wortels liggen in de popwereld, waar in zij inmiddels ruime eraring heeft in concertfotografie en ook onder meer al een behoorlijk tijd actief is als hoofdredacteur van de VPRO’s 3voor12/Zuid-Holland.

De workshop series vinden gedurende zeven aaneengesloten weken plaats op woensdagavonden in oktober, november en december 2012. En wel op: 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november, 5 en 12 december.
De laatste avond is een gezellige avond, waar je ook je achterban kan uitnodigen om te laten zien wat uit de workshops is gekomen.
Er is ruimte voor twee groepen. De tijden zijn van 18.30 – 20.00 uur of van 20.30 – 22.00 uur.

IEDERE WORKSHOP KOST 70 EURO (dat is voor zeven weken; 10,00 euro per workshop dus…)

Let op, voor de workshop Concertfotografie is een eigen camera (bij voorkeur een spiegelreflex) vereist.

Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event