loading

CONCERTFOTOGRAFIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
45,00
Datum
WO 9 MEI 2012
Open
18:00
Start
18:30
Tickets kopen

How to make your photos ROCK | Door (pop)fotograaf Megin Zondervan
Concertfotografie, dat is natuurlijk heel tof! Maar niet altijd een gemakkelijke opgave. Donkere zalen en druk bewegende muzikanten maken het er niet eenvoudiger op. In de workshop ‘How to make your photos ROCK’  ga je onder begeleiding van professioneel fotograaf Megin Zondervan aan de slag om te gekke live foto’s te leren maken. In de lessen komen zaken aan bod zoals hoe om te gaan met podiumlicht, het vastleggen van dat ene geweldige moment, wat te doen met photoshop en hoe een mooie selectie te maken. Uiteraard gaan we fotograferen en ga je aan de slag in de te gekke zaal van de Kroepoekfabriek met een live band waarbij je direct geholpen wordt en tips krijgt tijdens het fotograferen! Geef je dus snel op voor deze workshop en maak ook ‘rocking foto’s’!

Deze workshops vinden zoals gezegd plaats in de zaal van De Kroepoekfabriek en worden verzorgd door fotograaf Megin Zondervan. Zij is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, richting Digitale Fotografie. Haar fotografische wortels liggen in de popwereld, waar in zij inmiddels ruime eraring heeft in concertfotografie en ook onder meer al een behoorlijk tijd actief is als hoofdredacteur van de VPRO’s 3voor12/Zuid-Holland.

De workshop series vinden gedurende zes aaneengesloten weken plaats op woensdagavonden in mei en juni 2012. En wel op: 9, 16, 23 en 30 mei en 6 en 20 juni.
De tijden zijn:
12 t/m 18 jaar en/of beginner: 18.30 – 20.00 uur
19+ en/of gevorderd: 20.30 – 22.00 uur
Ben je 18 jaar of jonger, dan is de vroegere groep sowieso een aanrader. Ben je al goed bekend met alle ‘ins’ en ‘outs’ van de discipline van je keuze, dan is de gevorderden cursus iets voor jou!
IEDERE WORKSHOP KOST 45 EURO (dat is voor zes weken; 7,50 euro per workshop dus…)

Let op, voor de workshop Concertfotografie is een eigen camera (bij voorkeur een spiegelreflex) vereist.

Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je opgeven via op deze pagina. Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op over de verdere inschrijving, betaling, etc.

DAG VAN DE POPQUIZ
Volgende event