loading

Cruise Control: Try Out

Informatie Collapse

Datum
ZA 15 DEC 2012
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde

Deze band, compleet met drie in het oog springende frontladies en een ‘wicked’ blazerssectie, is vastberaden om te groeien. Zij gaan dan ook geen enkele muzikale uitdaging uit de weg. Het plezier dat ze hebben in het samen muziek maken en de interactie met het publiek is voor Cruise Control de belangrijkste drijfveer.

Het idee voor deze band werd zo’n drie jaar geleden geboren. Robert Ramsaran, oprichter van de band, wilde een swingende soul/funkband formeren met werkelijk alles er op en er aan. Na wat moeilijkheden met het vormen van de band in 2010 werd er in juni 2011 uiteindelijk een herstart gemaakt. De band bestaat nu uit een bassist, slagwerker, saxofonist, percussionist, trompettist en drie zangeressen.

De bandleden, die al een aantal jaren muzikaal actief zijn, laten zich inspireren door bekende en minder bekende funk en soul artiesten. Mede door deze ervaring is het repertoire van de band volgeladen met klassieke covers, maar ook covers van nu.

Cruise Control gaat, na alle Try Outs, hard werken aan eigen songs waarmee ze de eigen identiteit nog meer vorm zullen geven.

Dus, zin in spetterende funk en soul? Klaar om een avondje te swingen? Dan ben je bij Cruise Control aan het goede adres. GET READY TO PARTY!

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event