loading

DAG VAN DE POPQUIZ (UITVERKOCHT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 8.00
Datum
DI 27 DEC 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00

Dinsdag 27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met dezelfde quiz. Waaronder in De Kroepoekfabriek! Dat betekent niets minder dan een spetterende editie van de KF popquiz.

Trek je bejaarde buurman uit z’n luie stoel , peil onder je vrienden wie minimaal één keer radio geluisterd heeft dit jaar en vergeet niet om je oren goed te wassen. Tijdens de KF Popquiz word je in vijf rondes ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Het is simpel: het team dat de meeste antwoorden raak schiet, wint. Kies je teamleden dus zorgvuldig uit, op muziekkennis om precies te zijn. Minimaal aantal deelnemers voor een team is twee, maximum is vijf.

De Dag van de Popquiz komt uit de koker van Rock ‘n’ Roll Highschool dat al meer dan tien jaar succesvol popquizzen organiseert in o.a. Rotown, Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag en zo ook de Popquiz Marathon lanceerde. Op deze 27e december kun je door het hele land met je team deelnemen aan dezelfde avondvullende popquiz, zo ook bij De Kroepoekfabriek. Wil je meer weten over de Dag van de Popquiz, kijk dan op www.dagvandepopquiz.nl

Betaling en inschrijving
Let op! Je inschrijving is pas definitief als je je inschrijving bevestigd hebt gekregen en in het bezit bent van een kaartje. Het kaartje koop je door de link te volgen die in het bevestigingsmailtje staat dat je automatisch krijgt na het invullen van onderstaand formulier. Elk teamlid moet een eigen kaartje hebben. We raden aan om maar één teamlid de inschrijving te laten doen om zo verwarring te voorkomen.

 

Zo. En dan is het tijd om te trainen… Oefenen maar!

 

Gebruik maken van de 50% Rabokorting? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

Informatie

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 8.00
Datum
DI 27 DEC 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
01:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event