loading
Uit-
verkocht

DE STAAT (uitverkocht)

Informatie Collapse

Voorverkoop
UITVERKOCHT
Deur
UITVERKOCHT
Datum
VR 16 SEP 2011
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
01:30
Tickets kopen

UITVERKOCHT

De Kroepoekfabriek presenteert met trots: DE STAAT! Zo’n twee jaar geleden was daar ineens het debuutalbum ‘Wait for Evolution’, dat insloeg als een bom. Album nummer twee, ‘Machinery’, werd met open armen ontvangen en maakte de hooggespannen verwachtingen waar. De Staat kan zich inmiddels rekenen tot de meest populaire en vetste bands van Nederland. En na talloze optredens op zo’n beetje alle Nederlandse podia en grootse nationale en internationale festivals als Pinkpop, Lowlands, Sziget en Glastonbury, staat dit muzikale vijftal op deze bijzondere vrijdagavond 16 september op het podium van De Kroepoekfabriek!  De band heeft alvast beloofd om het gloednieuwe dak eraf te spelen, dus dit wordt hoe dan ook een openingsavond om nooit meer te vergeten!

Het voorprogramma van De Staat wordt met brute kracht en energie, full power, verzorgd door Sexual Reproductive Systems, beter bekend als SRS. Deze Vlaardingse trots is de welverdiende winnaar van Nieuwe Vangst ROCK 2011, waar dit viertal met hun mix van rock, rap en dubstep, de jury omver blies. Resultaat bleek een plek op het podium tijdens de opening, hier dus als support van De Staat!

Na afloop van het concert van De Staat, kan er nog (na)gedanst worden! En wel op de beats van DJ Okkie. Een voorproefje van wat nog komen gaat, want vanaf oktober gaat DJ Okkie een maandelijkse dansavond verzorgen in De Kroepoekfabriek, in de vorm van ONBEPERKT! Houd de site in de gaten, want meer info volgt!

Informatie

Voorverkoop
UITVERKOCHT
Deur
UITVERKOCHT
Datum
VR 16 SEP 2011
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht einde
01:30
Uitverkocht
BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event