loading

DRUMSCHOOL RALPH: VOORSPEELDAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 8.00
Datum
ZO 20 JAN 2019
Open
14:00
Start
15:00
Verwacht Einde
18:00
Tickets kopen

Knallend het nieuwe jaar in met tromgeroffel! Alweer de 4e editie waar de leerlingen van docent Ralph de Jong (Coverage, Dutch Drums) los gaan op het prachtige podium van De Kroepoekfabriek.

Talenten in de leeftijd van 6 t/m 72 jaar tonen hun skills en liefde voor de drums aan het publiek. Iedereen is welkom! Drummers, maar eigenlijk alle muziekliefhebbers mogen dit niet missen. De leerlingen spelen mee met hun favoriete track, waarbij diverse muziekstijlen aan bod komen: pop, rock, metal, soul, noem maar op. Op deze zondagmiddag zijn er veel talenten bij die vanaf de 1e editie het podium betraden. Destijds konden familie, vrienden en drumleraar met trots zien hoe de zenuwen weg werden geslagen. Deze toppers laten deze dag zien hoeveel ze bereikt hebben. Er zijn ook veel nieuwe toppers bijgekomen die voor het eerst de pannen van het Kroepoekdak gaan rammen.

Zoek je een drummer voor jouw band? Dan is dit de dag om drummers live te bekijken en te benaderen. Na afloop is er de mogelijkheid om meer informatie te vergaren.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event