loading

FALEN BESTAAT NIET | 2COACHME ACADEMY

SEMINAR OVER HET THEMA 'FALEN EN STRESS'

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 18.00
Datum
DO 4 APR 2024
Open
19:00
Start
19;30
Verwacht Einde
21:15
Genre
Workshops & Clinics
Tickets kopen

Op donderdag 4 april organiseert Wout van Dooren van 2CoachMe Academy een seminar waarbij het thema ‘falen en stress‘ wordt besproken. Het gevoel te hebben gefaald is niet erg fijn, daar kan Wout over meepraten als gedreven ondernemer en oud commando. Het is een gevoel dat is ontstaan door woorden te geven aan een verwachting die anders is gegaan dan we dachten. Dat lijdt weer tot oordelen, stress en een inbreuk op je zelfvertrouwen. Daarom organiseert Wout, net voor de examens/tentamens van het onderwijs, een seminar voor jongeren en jongvolwassenen.

In deze seminar neemt mental coach en ervaringsdeskundige Wout van Dooren je mee in zijn verhaal. Hij staat te popelen om je te inspireren met praktische tools en inzichten die je helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Zodra je het gevoel hebt dat je faalt zou er een alarmbelletje moeten gaan rinkelen ‘he hallo… je zit in een verhaal! Het is niet de werkelijkheid!’ Het gaat alleen anders dan je had bedacht had en vervolgens maken we er een probleem van.

In de militaire context wordt wel eens gezegd ‘falen is geen optie’. Dit kan motiverend werken om er uit te halen wat er in zit. Maar hoe ga je ermee om als je dat wat je nastreeft niet behaalt? Er is niets mis met vastberadenheid, maar zodra we spreken van falen zit er een oordeel aan vast. Het is belangrijk jouw zelfspraak over de waarde en betekenis van fouten en falen goed te onderzoeken. Dit gaan we doen in deze seminar. Tot dan! (Disclaimer: je kunt bij deze seminar niet falen)

Informatie

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 18.00
Datum
DO 4 APR 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19;30
Verwacht einde
21:15
Genre
Workshops & Clinics
Tickets kopen
THE COLD STARES (USA) + VAN TASTIK
Volgende event