loading

R'N R NEXT TOP BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
0,00
Deur
0,00
Datum
VR 8 JUN 2012
Open
20:30
Start
21:00

Via een selectieperiode waar het Russische leger nog van zou opschrikken zijn de zes finalisten van Rock ’n Ramps Next Top Band gekozen. Deze bands zullen op 8 juni strijden voor een plek op het podium van Rock ’n Ramps op 30 juni.

Rock ’n Ramps is hét Vlaardinge skate- en (punk)rockfestival waar goede muziek en skaten gecombineerd wordt. Op het podium staat lokaal en regionaal talent maar ook grote namen uit binnen- en buitenland. Zo zullen de winnaars van Next Top Band het podium delen met o.a. Street Dogs (US), John Coffey en Pickle Juice (BE). Reken er dus maar op dat de finalisten alles op alles zullen zetten om hun naam hiertussen te krijgen.

Om deze finalisten in stijl aan te kondigen sluiten we af met (een interpetatie van) de woorden van Tyra Banks. Deze bands zijn nog steeds ‘in the running towards becoming Rock ’n Ramps Next Top Band’.

Age of Panic
Bad Temper
GraaGedaan
Sparky’s Revenge
The Hearted
Why We Fight

Wil je meer weten over het festival en de programmering? Kijk dan op de pagina van Rock ’n Ramps. Op de hoogte blijven? Vergeet ons niet te liken!

RAY FUEGO
Volgende event