loading

GEHAVEND: ELIAS MAZIAN & SPACEGIRLS

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 27 SEP 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

GEHAVEND opent voor de vierde keer de deuren. Dit keer met een extra fijne line-up bestaande uit maar liefst 5 fijnproevers (of zijn het er 8?) die je de beste house en tech-house van het moment uit zowel Detroit, Chicago en Berlijn voor gaan schotelen.

LET OP: 16+, ID VERPLICHT VOOR ALLEN.

▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬

ELIAS MAZIAN (Trouw Amsterdam)
SPACEGIRLS
VINNIE MIKRA
KOEN BESWERDA
JOY MEDINA
▬▬▬▬▬ ELIAS MAZIAN ▬▬▬▬▬▬▬

Deze half-Hollandse held gooit de laatste tijd hoge ogen. Inmiddels is hij flink ingebed in het Amsterdamse circuit en leert ook de rest van Nederland hem kennen. Elias groeide op met muziek als Michael Jackson, Prince en Stevie Wonder en die soul en passie hoor je in zijn sets terug. Het modernere werk gaat hij ook niet uit de weg, dus verwacht ook muziek geïnspireerd op ‘the likes of’ Tom Trago en Moodymann. Recentelijk was Elias Mazian “resident of the month” in het legendarische Trouw en was zijn set op maandagochtend op Lowlands 2014 één van de hoogtepunten voor de houseliefhebber. Daarnaast zijn ook Studio 80, Chicago Social Club en de Melkweg geen onbekend terrein. Bereid je dus voor: je voeten gaan van de vloer.

▬▬▬▬▬ SPACEGIRLS ▬▬▬▬▬▬▬

Jawel, deze nacht hebben we maar liefst 4 (!) dames achter de draaitafel, tegelijk! Spacegirls heeft een verfijnd gevoel voor de betere Chicago en Detroit house en kan ook prima uit de voeten met acid house. Kijk ook niet gek op als je hier en daar ineens een dikke discobeat hoort. de dames hebben reeds gestaan op locaties als Lowlands, Paradiso, de Effenaar, Eurosonic en ons Rotterdamse Perron.

▬▬▬▬▬ VINNIE MIKRA ▬▬▬▬▬▬▬

Vinnie is een echte local en één van onze eigen DJ’s. Noemt het een resident als je wil. Deze jongeman weet welke platen werken en of dat nu techno of house is, deert hem niet. Hij is thuis in beide werelden, en dat gaan we terug horen.

▬▬▬▬▬ KOEN BESWERDA ▬▬▬▬▬▬▬

Niet ver van Vinnies zijde tref je vaak Koen aan. Koen heeft gevoel voor deephouse, dus verwacht bij hem soulvolle doch diepe platen. Als je hem lief aankijkt, is hij ook vast niet te beroerd om een uitstapje te maken naar de tech-house.

▬▬▬▬▬ JOY MEDINA ▬▬▬▬▬▬▬

Een ekte Rotterdamse Vlaardinger die zijn eerste stappen gaat zetten in voor een publiek. Joy zal deze avond openen, en watch our words: dat gaatie met verve doen!

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event