loading

GREGORY PAGE

FOLKZANGER, DICHTER EN VERHALENVERTELLER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.00
Datum
ZA 23 APR 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Country & americana
Singer- songwriter
Tickets kopen

Gregory Page is een singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten de mooiste liedjes, verhalen en humoristische poëzie. Zaterdag 23 april komt hij deze ten gehore brengen in De Kroepoekfabriek!

Page is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord, en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park. De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego, waar hij na de nodige avonturen in diverse bands langzaam zijn eigen niche uitwerkte. Nederland is echter zijn tweede thuis.

Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond in Nederland zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. Hij transporteert je naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres, of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.

Line-up

Collapse
GREGORY PAGE
GREGORY PAGE

Gregory Page is een singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten liedjes, verhalen en humoristische poëzie.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.00
Datum
ZA 23 APR 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Country & americana
Singer- songwriter
Tickets kopen

GRUPPO SPORTIVO
Vorige event
REIAL | MAGNETUDE E.A.
Volgende event