loading

GROTE PRIJS VAN NEDERLAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,50
Deur
7,50
Datum
VR 20 SEP 2013
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende competitie voor live muziek. Sinds 1983 biedt het talentvolle muzikanten, bands en mc’s een opstap naar groter succes. Voor muziekliefhebbers is het dé kans om nieuwe muziek als eerste te ontdekken. En op vrijdag 20 september vindt in de categorie hip-hop de kwartfinale plaats in De Kroepoekfabriek.

Wie zal de Grote Prijs voor hip-hop winnen? De strijd zal gaan tussen Jenever Jongens, Roy Kable, Berry, Hiphoop, Kid de Blits en Skere Heren.

De competitie wordt georganiseerd voor jonge talentvolle muzikanten die aan het begin staan van hun carrière. De Grote Prijs gelooft in de potentie van iedere deelnemer. Tijdens de competitie krijgen ze daarom de mogelijkheid om op te treden op bekende podia voor een groot en nieuw publiek en worden ze begeleid in hun muzikale en zakelijke ontwikkeling en het creëren van hun eigen (online) promotie. Meedoen aan de Grote Prijs is voor jong muziektalent een belangrijke stimulans om eigen keuzes te maken en grote stappen te zetten binnen hun muzikale carrière.

Voor veel bekende Nederlandse artiesten is de Grote Prijs een opstap naar groter succes geweest. Recente winnaars en finalisten zijn o.a. Rogier Pelgrim, Flow&Co, Lucky Fonz III, Kraantje Pappie, Uber-Ich, Case Mayfield, Zanillya, Mr. Polska, Boef & de Gelogeerde Aap, Eefje De Visser, Typhoon, Nicole Bus, Dope D.O.D., Roosbeef, en Yori Swart.

Tickets zijn HIER te koop.
Let op: bij bestelling van meer dan vijf kaarten kosten de kaartjes slechts 4,50 euro per stuk!
Voor dit evenement geldt geen Rabokorting.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event