loading

HANG YOUTH

RADICALE HARDCORE POPPUNK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
ZA 28 MEI 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Tickets kopen

Hang Youth is een hardcore pop-punkband uit Amsterdam, die bewust het midden houdt tussen een kwade tweet, een serieuze band en een kunstproject. Met humoristische maar toch hele serieuze teksten, harde gitaren en een heleboel energie  Op zaterdag 28 mei staan ze in De Kroepoekfabriek!

Hang Youth

In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als ‘WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?’, ‘IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV’ en ‘BELASTINGDIENST’. Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuid As en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen. Begin mei 2021 kwam de nieuwe plaat HET K-WOORD’ uit, en omdat het kapitalisme daarna nog niet is gevallen, zal de band genoodzaakt zijn om nog meer albums uit te brengen.

Zeldzame

De energieke muziek van Zeldzame is een mix van humor en frustraties uit zijn dagelijkse leven. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot een nieuwe stijl. Zijn onorthodoxe lyrics zorgen ervoor dat iedereen die paden kruist met zijn muziek het niet snel zal vergeten!

Line-up

Collapse
Hang Youth
Hang Youth

GECENTRIFUGEERDE MEMEPUNK.

Collapse
Zeldzame
Zeldzame

ENERGIEKE RAPPER MET UNIEKE STIJL.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
ZA 28 MEI 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event