loading

HAUSMAGGER

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
9,50
Datum
ZA 19 MEI 2012
Open
21:00
Start
21:30
Verwacht Einde
23:00
Tickets kopen

Hausmagger is een Nederlandstalige ‘dualhead’ band, waarvan de biografie eigenlijk al genoeg zegt: ‘Eddy ‘De Pook’ Sewerratti, gitaar-virtuoos annex surf-sound-coryfee en Ted ‘Rembo’ Hausmagger, ex-TV-ster, freelance steno-dichter, komen na een zinloze dronkenmans discussie en een kort handgemeen tot de slotsom dat er voor de leeftijdsgroep van 18 tot 36 jaar een prangende behoefte bestaat aan catchy, hollandstalige songs die, behalve dat ze gewoon schijtgoed zijn, tevens als een tekstueel handvat voor de liefde en het leven in het algemeen kunnen dienen.’ Aldus Hausmagger. Sindsdien staat Hausmagger op het podium met recht-toe-recht-aan-songs in on-Nederlands proza.

Oke, duidelijk, toch? Je kunt beter gewoon komen kijken, luisteren en ervaren en dan zelf een oordeel vellen. Verwacht in ieder geval geen dromerig dichters duo of poëtische proza. Hausmagger schrijft no-bullshit over de zelfkant van het gevoel met een hoge herkenbaarheid. Met Hausmagger is het verdwalen in onverklaarbare oneliners en onbekende zelfstandig naamwoorden met suggestieve bijwoorden maar het toch begrijpen.

Snap je er na afloop (nog) niets van? Maakt niet uit joh. Na het concert van Hausmagger kun je gratis blijven hangen totdat de voetjes van vloer gaan tijdens onze vaste dansavond Onbeperkt.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event