loading

HEF EN ÖNDER (TURK)

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
ZA 19 NOV 2011
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:00
Tickets kopen

Hef en Önder zijn in korte tijd niet alleen geestverwante artiesten geworden, maar ook vrienden die onder hun fans vaak in dezelfde adem genoemd worden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat deze twee heren samen in De Kroepoekfabriek op de planken staan. Onder de naam BangBros hebben zij al veel optredens gedaan door heel het land.

Hef
Geboren in Rotterdam en opgegroeid in Hoogvliet, is Hef uit het criminele cirquit geklommen door middel van zijn roeping, rap. Hij wil dit via rap doorgeven aan zijn fans en op die manier een rolmodel zijn voor zijn volgers. Zijn eerste videoclip genaamd ‘Puur’ werd meteen bestempeld als een straatklassieker. Sindsdien is de recht-voor-zijn-raap rapper uitgegroeid tot een van de grotere van Nederland.

Önder
Een moeilijke tijd, en hiphop als afleiding. Het heeft gewerkt bij Turk, de Turk met als bijnaam Önder. Na geleefd te hebben in Madrid en Istanbul, ontdekte Önder in Eindhoven de levendige hiphop scene en ontmoet hij SpaceKees, die voor hem de opstap was naar succes. Begin 2008 kwam zijn eerste EP uit, genaamd ‘Turkse Pizza’, een voorproefje van wat deze Turk allemaal in zijn keuken heeft.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event