loading

FRIENDS OF THE FAMILY

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
VR 11 JUL 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

dikke vrienden feestOns derde seizoen was gelukkig weer een succes en we’re going out with a BANG. En dat kan maar op één manier: we vieren dat met jullie. En jullie weer met je dikke vrienden! Jong en oud, iedereen die is voor kwaliteit en muzikale gekkigheid, kan deze avond even helemaal los. Waarop vraag je? Nou, hierop:

Friends of the FamilyFRIENDS OF THE FAMILY
Is het een orkest? Een fanfare? NEEN. Dit is feest, energie, dit is het twaalf-koppige Friends of the Family! Dit bonte verbond van jonge, steengoede muzikanten raakt bij iedereen de juiste snaar. Mandoline, viool, fluit, banjo, gitaren, harmonica, saxofoon, bas en drums worden allemaal aan gort gespeeld door dit indiefolkcollectief uit Rotterdam en Den Haag. Ze halen veel inspiratie uit bijvoorbeeld het Amerikaanse Mumford & Sons en Edward Sharpe & the Magnetic Zeroes (inderdaad: die band van de IKEA-reclames) en zetten vooral in op aanstekelijkheid. Kijk dus niet gek op als je ineens merkt dat je met een pintje in de hand, ingehaakt en wel, rondjes staat te dansen. Rampestampende meezingfolk… You just got served!

Persfoto-Rave-van-Fortuin

RAVE VAN FORTUIN
Haha, nee. We zijn nog lang niet klaar na Friends of the Family. Met gepaste trots presenteren wij namelijk de partyformatie van Nederland: Rave van Fortuin! Een muzikaal avontuur langs alle bekende en meezingbare muziekgenres en hits. Aan de hand van Dans van der Togt en Leontien kom je langs alle platen die je stiekem wilde horen. Deze dames en heren gaan namelijk voor lege biertanks en overvolle dansvloeren.

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Verzin hier een paar oudhollandsche spelletjes en nieuwerwetse disco-moves bij en je hebt een feest. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen en idiote spelletjes. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op 1 staat in ieders party-playlist. Het feest is AAN zodra je door de deur stapt. Verkleed komen is een pré!

Klinkt als een feestje als je het ons vraagt.. En niemand gaat een feestje uit de weg, dus ook jij niet! Van plan om met ons mee te feesten? Koop dan snel je kaartje.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event