loading

HET GEZELSCHAP

ROKERIGE ELECTROHIPHOP MET O.A. JORDY VAN DE LIKT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
VR 18 MRT 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

De electrohiphop van De Likt met een snuf spoken word en een bluesy sfeer maakt Het Gezelschap. Drie nachtuilen die elke kroeg en club van binnen en buiten kennen brengen de wijsheden des levens in een explosieve show op vrijdag 18 maart.

HET GEZELSCHAP

Een gezelschap wordt gevormd door mensen die iets met elkaar gemeen hebben. In dit geval is dat een liefde voor het gesproken woord en het nachtleven en de wil om dat te gieten in een liveshow. Nachtuilen Jordy Dijkshoorn (De Likt), MC DiggyRast (o.a. Brandwerk) en Dordrechtse nachtburgermeester Juno Rissema bundelen de krachten. Nu is daar het eerste album, krachtig getiteld ‘De Plaat’. Electrohiphop zoals je die van De Likt kent, in combinatie met spoken word en zelfs blues. Broeierig, absurd, vreemd maar vooral heel energiek en lekker! Een wisselwerking die in de kern vreemd lijkt, maar perfect past.

Soms is het leven mooi
Soms zit het leven even tegen
Het is Dood en verderf
Het is Geneuk en een slecht geweten

Soms druk op de borst
Soms is de ziel versleten
Soms enthousiasme en geluk
Of hoe dat ook mag heten

Soms kom je er mee weg
Soms moet je er voor boeten
Bewandel je dit pad
Doe Het Gezelschap dan de groeten

Line-up

Collapse
HET GEZELSCHAP
HET GEZELSCHAP

Rotterdordtse hiphopgroep met electro, blues en spoken word in de klanken. Na lange tijd enkel live te spelen op o.a. Eendrachtfestival en Grasnapolsky is er nu het zeer goed ontvangen debuut 'De Plaat'. Enorm energiek, explosief en rete divers, mede dankzij de aanwezigheid van Jordy Dijkshoorn die je kent uit De Likt.

Collapse
DEON CUSTOM
DEON CUSTOM

Een future bass producer uit Dordrecht. Met miljoenen streams op Spotify en een tour door Azië, waar het genre erg groot is,een fenomeen in de scene. Melodieus, wavey en harde bassen wekken een futuristische indruk.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event