loading

HIPHOP FACTORY

Informatie Collapse

Voorverkoop
gratis
Deur
gratis
Datum
MA 8 OKT 2012
Open
19:00
Start
19:00
Verwacht Einde
21:00

Ben jij een echt rap of danstalent, zit hiphop in je bloed en wil je laten zien wat je in je hebt? Dan is de hiphopfactory op zoek naar JOU!

GEZOCHT: tien rappers en tien (hiphop) dansers (man of vrouw) die in twaalf weken tijd samen willen werken aan een videoclip en een show in De Kroepoekfabriek.

In twaalf weken werken deze enthousiaste en gemotiveerde rappers en dansers aan een act/dans, onder begeleiding van coaches Reshmay en Bee. Reshmay is een artiest die graag haar passie deelt met anderen. Zij is ook nog eens dansdocente en heeft haar eigen dansschool. Samen met Bee, haar producer en tevens professioneel danser, stoomt zij deze twintig talenten klaar voor de show en videoclip!

Na deze lessen en repetities volgt er op maandagavond 28 januari 2013 een eindpresentatie in de vorm van een knallende show op het podium van De Kroepoekfabriek. Het geheel wordt bekroond met een gezamenlijke professionele videoclip waaraan alle rappers en dansers deelnemen.

Op maandag 8 oktober is er om 19:00 uur een informatieavond in De Kroepoekfabriek, waarvoor je je kan inschrijven. Daarna volgen twaalf weken van repetities, op de volgende data: 15, 22, 29 oktober, 5, 12, 19, 26 november, 3, 10, 17 december 2012 en 7, 14 en 21 januari. Op 28 januari 2013 is de HIPHOPFACTORY SHOW!

Ben jij het talent dat we zoeken? En ben je bereid om twaalf weken lang te knallen en het beste van jezelf te laten zien op het podium van De KF en in de videoclip? Geef je dan op voor de informatieavond! En wees er snel bij. Er zijn tien rappers en tien dansers nodig: VOL is VOL. Deelname is gratis!

Er zijn nu al meer rappers ingeschreven en er is nog plek voor dansers. Bij meer dan 10 inschrijvingen wordt gekeken naar motivatie en dan volgorde van inschrijvingen.

Informatie

Voorverkoop
gratis
Deur
gratis
Datum
MA 8 OKT 2012
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19:00
Verwacht einde
21:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event