loading

HOMER + SUPPORT

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
VR 1 MRT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Homer
Eén van de bekendste punkrockbands uit België komt naar Vlaardingen! Geïnspireerd door Amerikaanse en Zweedse golven van melodieuze punkrock is deze formatie een strakke en energieke live-act, schrijft veelzeggende teksten en rockt krachtig bij elke gelegenheid. Ze hebben al ruim zeshonderd shows op hun rekening staan, onder andere op festivals als Groezrock, Rock Herk en Hageland Festival. Klinkt als? Melodieuze punkrock hand in hand met beukende hardcore, in de mix met vette stoner invloeden. Dit jaar bestaat de band vijftien jaar… en hebben in die tijd hun eigen vaste – en welverdiende – fanbase opgebouwd.

Generation 84
Fan van Rise Against, Boy Sets Fire, No Use For A Name en Ignite? Zet deze avond dan sowieso maar alvast in je agenda. Generation 84 bestaat nog niet lang, maar toch heeft deze band al op de planken gestaan met onder andere No Fun At All, Against Me en A Wilhelm Scream. De populariteit van deze band gaat buiten de landsgrenzen… Ook Duitsland en Nederland vallen voor hun ‘catchy’ songs..

https://youtube.com/watch?v=nqsayGFWGfc

Arizona
De jonge handen van Arizona hebben sinds hun oprichting al heel wat shows gespeeld, hebben een videoclip uitgebracht met een gastrol voor Gayle (Vienna) en kregen al een plekje in de ‘Panda Sessions’. Hopelijk is dat een goede opwarming voor deze avond in De KF!

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event