loading

IAN SIEGAL & BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
17,50
Deur
17,50
Datum
DO 5 MRT 2015
Open
19:30
Start
20:30
Tickets kopen

Op donderdag 5 maart betreedt de Britse zanger/gitarist Ian Siegal het podium van De KF. Een unieke kans om deze ‘The Voice of Contemporary Blues’ zoals hij ook wel genoemd wordt, van dichtbij te zien spelen.

In samenwerking met The Lock Keepers.

Ladies and Gentlemen: Ian Siegal has entered the building. Heb je wel eens van de naam gehoord, maar bijft het daarbij, dan is het de hoogste tijd dat je eens kennismaakt met deze artiest. Zevenvoudig winnaar van van de British Blues Awards, twee keer winaar van de European Blues Awards, USA Blues Music Awards genomineerde en in Engeland en daarbuiten veelal geprezen.
Maar… voor Ian Siegal zijn elke volgende show en de volgende plaat het allerbelangrijkste. Het gaat hem niet om de prijzen of goede recensies.

In 2014 vormde Ian een nieuwe band om zich heen; ‘de beste ooit’, zo zegt hij zelf. En in maart 2015 gaat hij met deze muzikanten op tour, waarbij het gezelschap ook Vlaardingen vereert met een bezoek.
Hoewel Ian Siegal bekend staat als een echte bluesman, en als gitarist/zanger/songwriter eschikt over een onmiskenbare blues groove, laat hij zich niet kaderen: blues is slechts één kleur van zijn muziekpalet dat schommelt tussen continenten, tijdperken en verwachtingen. Zijn onmiskenbare liefde voor authentieke rock ‘n’ rollers als Little Richard en Elvis, bluesgiganten als Muddy Waters en Howlin’ Wolf en het experimentele van Tom Waits laten zijn krachtige stem nog iets meer vlammen, met als resultaat een indrukwekkende podiumpresentatie. Maak gebruik van de unieke kans om deze getalenteerde artiest van wereldformaat live van dicht bij te zien en horen spelen.

ia

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee

 

Informatie

Voorverkoop
17,50
Deur
17,50
Datum
DO 5 MRT 2015
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
19:30
Start
20:30
Tickets kopen

spotify:user:sweetdarkmusic:playlist:1BFLGCVls0TeYlAF71Ek0P

RAY FUEGO
Volgende event