loading

INFINITY, PESTILENTIA + ADVERSARIUS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 30 MRT 2018
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Vrijdag 30 maart wordt een ‘zwarte dag’ in de historie van De Kroepoekfabriek. De avond staat namelijk volledig in het teken van black metal met Infinity, Pestilentia en Adversarius, de top van de Nederlandse en Wit-Russische black metal.

Infinity

Infinity is een black metalband uit Rotterdam die het occulte van black metal combineert met thrash metal en agressieve, melodische en melancholische elementen. De Rotterdammers hebben al zes albums op hun naam staan en hebben opgetreden door heel Europa; van Rusland, België en Nederland tot Spanje. De band kun je beschrijven als zeer intens, waar een Scandinavische sfeer over heerst die je terug meeneemt naar de tijd van de mid-’90s black metal.

Pestilentia

Pestilentia is een Wit-Russische black metalband uit Minsk die metal maakt gebaseerd op ’80s en ’90s black metal. Dit niet zonder nieuwe duistere paden te bewandelen en te experimenteren.  Maar zoals zij het zelf zeggen; ‘yet carefully preserving the Magic of old to keep the Black Fire alive.’ Lekker donker dus. Pestilentia is geïnspireerd door Emperor, Mayhem, Darkthrone en andere voorvaderen van de ware black metal.

Adversarius

Misschien nieuwkomers onder de Nederlandse black metal, maar de mannen van Adversarius maken black metal in zijn puurste vorm. De in 2015 gevormde band bracht vorig jaar hun eerste EP uit en stond onlangs nog in Baroeg, op Butt festival en in Musicon,

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event