loading

I SING ED SHEERAN (TRY-OUT)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 11 JAN 2020
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Pop
Singer- songwriter
Top 40
00's
Tickets kopen

Jonny Smokes gaat lekker en groots. Net zoals Ed trouwens. En omdat Ed’s shows altijd uitverkocht zijn, zingt Jonny Ed op zaterdag 11 januari. Gewapend met loopstation en gitaar bewijst hij dat deze one-man show de moeite waard is!

I SING ED SHEERAN

Jonny Smokes is een zeer getalenteerde en hard werkende muzikant met de roots in de VS. Naast diverse bands zoals Sounds of Seattle, waagt Jonny zich nu aan een ander, eigentijdser idool: Ed Sheeran.

De shows van de Engelse zanger zijn steevast uitverkocht. Sheerans one-man shows zijn een lust voor het oor en zitten kundig elkaar. Met ‘I Sing Ed Sheeran’ Gaat Smokes Sheeran achterna. Met niets meer dan een loopstation, zijn stem en zijn gitaar creert Jonny de sounds en songs van de popster.

Het coveren van Ed Sheeran one-man-performance lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met I Sing Ed Sheeran bewijst Jonny Smokes het tegenovergestelde. Hij speelt alle grote hits van Ed Sheeran; van “Shape of you” en “I don’t care” tot de klassiekers als “A-team” en “Thinking out Loud”.

Deze show is een try-out.

 

Informatie

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 11 JAN 2020
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Pop
Singer- songwriter
Top 40
00's
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event