loading

JOSBROS: ‘THERAPIE’ + SOR

ALBUMTOUR VAN RAPHELD

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 17.50
Datum
VR 6 MRT 2020
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Nederlands
Tickets kopen

‘Mijn muziek, mijn therapie, daarna wordt het de jouwe’: het album van Josbros, ‘Therapie’. Al jarenlang klopt Josbros op de deur van de top van de Nederlandse hiphop, met zijn nieuwe plaat trapt hij deze deur keihard in! Als onderdeel van zijn albumtour staat hij vrijdag 6 maart in De Kroepoekfabriek.

Josbros

Josbros komt uit Nieuwegein en staat al enkele jaren als een nieuwe ster aan de hemel van de Nederlandse hiphop. Zo mocht hij way back al mee als support van de Eredivisie van de rapscene in Nederland: de tour van Great Minds. De rapper had al twee grote releases op zak: ‘André Kuipers MP’ (2014) en ‘Niet Meer The Same’ (2018). Daarnaast heeft hij zijn luisteraars nog verwend met een aantal korte EP’tjes en kneiterharde sessies bij 101Barz en FunX. Na al dit materiaal is het dan nu tijd voor zijn debuutalbum. Onder pseudoniem Blazehoven produceerde de rapper al een aantal eigen singles. Nieuwe plaat ‘Therapie’ is in zijn geheel geproduceerd door Blazehoven. Naast zijn carrière als artiest geeft Josbros les op de Herman Brood Academie.

SOR

Sor is een van de creatieve breinen van Black Acid en is binnen het collectief niet alleen verantwoordelijk voor vocalen, maar ook voor een groot gedeelte van de producties. Vorig jaar kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong nog creatiever te moeten werken. Het gebruik van synthesizers, met hun karakteristieke rijke geluid, bleek uitkomst te bieden en is inmiddels kenmerkend voor sor’s werk.

In 2018 was sor samen te horen op tracks met o.a. Cry, Wally A$M, leden van ANBU en nog een verrassende samenwerking: met Adje en Roselilah op het nummer ‘9’, dat hij blessede met een wavey topline. In 2019 tekende Sor bij Noah’s Ark, en bracht daar zijn ‘PHONAK’ EP uit, vernoemd naar het hoortoestel dat vast om zijn nek hangt.

Line-up

Collapse
JOSBROS
JOSBROS

Misschien de beste rapper van Nederland in de nieuwe generatie. Eerder mee geweest als support bij Great Minds en had al twee grote releases op zak. Warm ontvangen op 101Barz en FunX.

Collapse
SOR
SOR

Eén van de masterminds achter collectief Black Acid. Dropte in 2019 Phonak EP bij Noahs Ark en werkte samen met o.a. Cry, ANBU en Wally A$M. Recentelijk nam zijn leven en ook zijn muziek een andere wending door heftige gehoorproblemen die gek genoeg voor een nieuwe impuls in zijn producties zorgen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event