loading

AT THE JUKE JOINT

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
VR 21 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 21 maart presenteert Suburban Sleazy Listening: At The Juke Joint!
Met nu al bijna legendarische optredens van Shaking Godspeed, Black Bottle Riot en Texas Radio.
Drie scheurende bands die allen al eens eerder het KF-podium betraden, maar die nu uiteraard met gloedjenieuw materiaal wederom hun opwachting maken. Welkom op de juke joint party!

Juke Joint: een plek om vrij te zijn ten tijde van onderdrukking. Vroeger ontstonden deze mini nederzettingen langs de spoorwegen in het zuiden van Amerika. Hier golden de regels van de nacht en niet die van de dag; de dagelijkse beslommeringen en je werk kon je hier voor even vergeten. Hier was het feest, met live muziek, gokken, drank en dansen. Op vrijdag 21 maart vormt De Kroepoekfabriek het decor voor de Juke Joint Tour, met Shaking Godspeed, Black Bottle Riot en Texas Radio!

Shaking Godspeed
Het leek even stil rond deze ‘vaandeldragers van de Nederlandse psychedelische rock ‘n roll en soul’. Maar het derde album is bijna af en het kan haast niet anders dan dat dit weer net zo een psychedelisch rock ’n rollend meesterwerk wordt als de twee vorige albums Awe en Hoera.

Black Bottle Riot
Uit sigarettenrook en mannenzweet in gitzwarte, nachtelijke jamsessies destilleerden de mannen van Black Bottle Riot in 2013 hun album Soul in Exile. En de nieuwe tweede plaat is nog rauwer, intenser en muzikaler dan de vorige. Wanneer de vier tegendraadse mannen hun krachten bundelen op het podium ontstaat er een geweldige chemie en worden zelfs de meest donkere nummers uitzinnige juke joint party anthems.

Texas Radio
De jonge honden van Texas Radio spelen hard, maar met stijl en bravoure. Met een mix van rock ’n’ roll, blues en psychedelica weten ze precies de juiste sfeer neer te zetten. De achterhoek is al lang veroverd. Nu de rest van het land nog.
Come enjoy the music with us, come and forget your troubles, dance away those working days, come meet us At The Juke Joint!

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar de At The Juke Joint Tour, er kan om gevraagd worden.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event